Hundvakt

Palm pappa, hans fru och lillebror är nu påväg till Estland där dom ska vara i cirka en vecka. Till Hektors stora lycka så ska vi under den tiden vara hundvakt till hans bästis Ines! Just nu så befinner vi oss i deras hus där vi ska sova inatt, det är jätte smidigt eftersom dom har staket runt tomten och alltså så kan Hektor och Ines vara ute och leka hela dagen, och det är dom också. Palmis är iväg för att hämta två rådjur och två dovhjortar så vi har lite att göra ikväll också...



Här försökte jag ladda upp fler bilder men det gick inge vidare. Jaja dom blev inte så bra ändå, jag har en bra kamera men vet inte hur man använder den så bilderna blir bara suddiga...

Kommentarer
Postat av: Spiderchick

sv. haha jag skrattade så åt din goa comment :-)

2010-11-23 @ 19:39:33
URL: http://spiderchick.nu
Postat av: Sofie

hehe roliga hundar! Snyggve förstörde också tygbur (två!) och böjde till en stålbur, lite tysk i din lilleman måntro. ;) haha.

Jag har dock en känsla av att Melker vs bur fighter kommer dyka upp x antal ggr till ;) förhoppningsvis ger han sig innan han blir ett muskelpaket och vinner över buren... hm.

Det är som resturang/café biträde på ett lekland! Helt nybyggt och trevliga män som hade det, så det kan bli kul tror jag. Ska på en till intervju på fredag, så det låter ju lite lovande faktikst :D hihi.

Kul för Hektor med lekkompis! :)

2010-11-23 @ 19:39:59
URL: http://sofiekans.blogg.se/
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

hej, vad har du gjort idag? :)

2010-11-23 @ 20:17:04
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Jenny^^

Åååh så söta, vad är B&T för ras ??

2010-11-23 @ 20:26:03
URL: http://jennylovesyou.blogg.se/
Postat av: lovisa

så söta!

2010-11-23 @ 20:26:50
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0