Kristinehamn

Igår så var det dags för inofficiell tävling i Kristinehamn 2 öppna agilityklasser och 2 öppna hopp så samanlagt 4 lopp på en dag. Jag, Madde och Annika var det som tävlade och Palmis var med som publik. Först var det agility A där det inte gick så bra för mig och Tindra, disk på 3:e hindret :P Dock gick det betydligt bättre för Madde och Sannie som vann klassen och Annika och Keri som kom 2:a, grattis till dem!
I agility B så gick det mycket bättre för mig och Tindra, vi var farligt nära att diska oss en gång men det räddades i sista sekund och vi gick nolla och vann klassen!
I hopp A gick Tindra ur slalomet på slutet och blev därför 5 fel men en 3:e plats fick vi i alla fall.
En missad slalomingång och miss av sista porten blev det i hopp B men trots 10 fel räckte det till en 2:a plats.

Trots lite slav i slalom och en övertaggad Tindra så är jag mycket nöjd med dagen, framför allt kontaktfälten var jätte fina! Känns skönt att ha fått lite ordning på dem :)


Simning

Idag var jag och Tindra iväg med Madde och Sannie och simma på solstaden. Tindra brukar ha lite lätt panik och bara vilja ta sig till kanterna men idag så var det stora framsteg! Helt själv så tog hon sig turer och simmade runt, lugnt och fint :) är så stolt över mitt lilla skrutt <3

Hihi ser ut som en monsterhund :P

Skolmästerskapen

Så var det dags för den sista skolmästerskapen... Jag och Madde har legat i hårdträning och det visade sig inte vara super bra för Tindra, hon var super seg i huvudet och tyckte att det var halvkul att lyssna. Först var det agilityklassen och allt gick faktiskt riktigt bra fram tills slalom, hon går super fint men med 4 portar kvar så går hon bara ur. Jag försökte få in henne igen men hon gick ur igen. Så jag tog tillbaka henne och tog om slalom och hon gick lika fint igen fast hon gick ur med 4 portar kvar... Jag fick trycka in henne i de sista portarna och sen kunde vi köra vidare. Jag var inte riktigt med nu eftersom jag var irriterad på Tindra som gick ur bara för hon kände för det. Så jag skickade henne på fel hinder och där blev det en disk.

Inför hopploppet så hade jag låga förväntningar, att hon skulle ta slalom var inte så troligt. Men så fel jag hade, visst jag kan inte påstå att det var något av våra bästa lopp men hon tog hela slalom och vi gick nolla! Mycket tur körde vi på men lite skicklighet hade vi allt också ;)

Snart smäller det...

Snart är det dags för årets första tävling som är skolmästerskapen på skolan. Jag och Madde har varit ut och tränat på klubben som tusan men jag måste väl säga att det känns inte så säkert. Totalt 3 ordentliga träningspass hitils i år så vi är inte direkt på topp, bara att hoppas på en lätt bana med mycket spring :)


Slutet är nära...

Jag vill inte räkna hur många dagar det är kvar men inte är det många i alla fall. Mina rester kan jag däremot räkna, nu ska jag bara göra ett djursjukvårdsarbete, prov i djursjukvård, prov i bokslut och utvärdering av mitt UF år. Sen är jag klar. Två IG:n blir det men det är 50 poäng båda två och jag känner att jag kan leva med det. När paniken över resterna börjar lägga sig så kommer paniken över att sluta krypande. Visst ska det bli jätte skönt att slippa skolan och börja leva "på riktigt" men hur kul är det att leva när de man brukar leva med inte finns med? Tänk att inte kunna ringa och bestämma träff när man vill. Att bo flera mil ifrån varandra och bara ses nån gång per år, eller aldrig mer. Jag vill inte flytta här ifrån!

RSS 2.0