I-valpen

Ifall det inte löser sig med den lille killen i H-kullen så finns det en hane i den 2 veckor gamla I-kullen som kanske flyttar hem till oss istället. Han är lite mörkare i färgerna och har fått smeknamnet "propellerplanet" eftersom det är sån fart på honom :)Bild från http://tanspots.se


Overkligt

Egentligen skulle jag sitta i bilen påväg till Göteborg just nu för att hämta hem min valp imorgon men istället så sitter jag och glor på tv och hoppas att Maria ringer snart för att säga att allt är bra igen och valpen är perfekt. Fast det känns tyvär inte så troligt...

Det blir aldrig som man tänkt sig

Igår så gjorde Maria valptest på de två små valparna i H-kullen, av alla Lancashire Heeler som hon har fött upp så har hon bara en gång haft en valp som har haft ett lika dåligt testresultat som "min" lilla kille... Det som var posetivt var att han hade stor mat- och kamplust. Annars så var han ljudkänsligt och mesigt... Så jag och Maria pratade och kom fram till att han får vara kvar hos henne ett litet tag, han ska veterinärbesiktigas och göra om valptestet nästa vecka så vi får hålla tummarna för att det blir bättre då så det bara var något tillfälligt... Annars blir det till att vänta på att en passande valp kommer i någon annan kull.

Jag fattar inte hur en så lovande valp med sånna bra föräldrar och släkt helt plötsligt kan totalvända och bli en rädd mes... Hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt som går över...Det börjar närma sig...

Det känns helt overkligt men om mindre än 1 vecka så kommer vi ha vår lille kille här hemma hos oss <3 Jag längtar som bara den men samtidigt så känns det lite läskigt, det är trots allt 5,5 år sen jag hade valp sist... Men vi får väl hoppas det går bra! Vad det gäller namn så har vi nu till 99% bestämt oss och det blir Hektor! Känns lite kul att ha ett namn på H när det är H-kullen :) Dessutom så är det ett bra namn att ropa på agilityplanen ;DGaaah!!

Hade precis suttit och skrivit ett långt inlägg om Tindra och hennes kastration men allt försvann... Så sjukt irreterande!

Jag orkar inte skriva allt igen så jag skriver kort och gott att allt gick bra. Tindra mår bra nu, hon är självklart betydligt tröttare än vanligt men annars inga problem.

Besök hos kennel Tanspots

I torsdags så var vi iväg och hälsade på de små 5 veckors valparna hos kennel Tanspots. Valparna hade utvecklats bra och var pigga, glada och lekfulla. Mycket kamplust hade de också! Så ifall inget drastiskt händer så flyttar den lilla killen hem till oss om ca 3 veckor!


Lilla Ines

Palmis pappa och hans fästmö har skaffat sig en liten labbe tik på foder vid namn Ines. Jätte söt och busig är hon!
RSS 2.0