Valparna födda!

Idag kom äntligen det efterlängtade mailet där det stod att valparna är födda! 3 valpar blev det, 1 hane och 2 tikar. Tyvär hade den ena tiken gomspalt så hon avlivades så det är 1 hane och 1 tik kvar. En stor hane som enligt Maria är en riktig fighter och det låter ju lovande! Om allt går som det ska så ska lilla hanen eller Tanspots Heraldiks Harry-Heraldicus som han heter i stamtavlan flytta hem till mig om 8 veckor!


Mamma Whisper med valparna


"Min" hane

Båda bilderna kommer ifrån http://tanspots.se


Rapport från landet

Sen en vecka tillbaka så befinner sig jag och Palmis ute på landet där vi vaktar en fågeluppfödning (mest Palm), får (mest jag) och hundar. Ingen tv och nästan ingen täckning på det mobila bredbandet har vi här så för mig har det varit en stoooor omväxling. Förra veckan fick jag dock vara med på min första jakt då vi jagade gås och en gås blev skjuten! Annars tror jag inte att det hänt så mycket mer... :PEller föresten idag när jag skulle ut till fåren så låg det ett stort träd i vägen!Men det fixa Palmis!Lite bilder på fåren kan jag bjuda på

För övrigt så kan jag informera om att denna vecka smäller det! Små valpar kommer titta ut...

Valpar påväg!

För några dagar sen så kom äntligen det efterlängtade mailet där det stod att Whisper är dräktig! Så nu håller vi tummarna extra hårt för att det blir en passande valp till mig :)

Nu har jag, Palm, Tindra och Frodo flyttat också så det är full rulle med att packa upp och komma på plats... Tindra är även skendräktig nu så hon är fly förbannad på det mesta (Frodo mest) och ligger och surar en massa. Skolan har också kommit igång och det är roligt men lite klurigt också men vi hoppas att vi klarar det! Nu ska vi äta lite lunch sen blir det långpromenad innan det bär av till Ikea... Fullt upp!Liten Tindra :)


RSS 2.0