Rymlingen

Egentligen så ska Fodo inte få vara ute i lägenheten när han tar sig ut själv utan bara när vi släpper ut honom. Men försök säga nej när han kommer och är på sitt allra bästa och keligaste humör. Titta på honom!

Vill att jag ska kasta benet...


Sträcker på sig :-)


Lycka!


Det är så hemskt att se världens gosigaste, busigaste och härligaste hund ha så ont och till följd av det bli så arg... Jag önskar verkligen att du kunde bli bra <3


Ensam igen

Jaha då var man ensam igen. Min karl ska jobba hela veckan och jag sitter här hemma i min ensamhet. Har tittat på en föreläsning och ska väl försöka se minst en till sen så blir det jobb med grupparbetet också så jag har väl att göra.
På fredag så är det ju valborg så vi ska väl försöka oss på något slags firande. Palmis jobbar till 18 men hans snälla mamma har erbjudit sig att åka till Köping och hämta mig på eftermiddagen så det blir middag och titta på brasa i Västerås :)
I måndags så var det agility premiär också! Tindra skötte sig hur bra som helst så jag blev helt chockad. Hon har inte kört något agility på ca 6 månader men det märktes inte alls! Förutom att hon blev trött lite fortare förstås :-P Lilleman fick testa att hoppa för första gången och det gick så bra så. Förutom att han ibland är lite för fokuserad på mig och hoppar rakt in i hindret istället för över... Men det försvinner nog med tiden. Sen så fick han springa i tunneln också (han har gjort det i vardagsrummet förut) och det gick helt utan problem, min lilla duktiga skit :-) Vi får se när jag kan komma ut och träna nästa gång, som sagt Palmis jobbar hela veckan och jag har som ni vet varken bil eller körkort. Men jag hade i alla fall tänkt se om vi kan ta och filma lite då och eventuellt visa upp här beroende på hur det går :-P

En annan nyhet ser ni på bilden nedan, nu är det vår på riktigt!

(Tindra är klippt för er som inte hänger med)

Den lilla svarta är inte klippt men söt ändå.


Stackars Frodo som inte får vara med eftersom han har ont och är så väldigt arg på den lilla.


Haha när man talar om trollen, Frodo smet precis ut ur sin inhägnad :-P

Ha de gött!

Helt slut

Har suttit i kassan fredag, lördag och söndag så det har inte blivit mycket till vila i helgen. Sjukt tungt var det att komma ur sängen nu på morgonen, det är tur att jag har Palmis som tvingar mig :-P Idag ska vi hem till en klasskompis och försöka få klart vårt grupparbete sen hoppas jag på lite agility i eftermiddag/kväll!

Va i helvete?!?!?

För det första så är jag lite smågrinig för att Palmis jobb tar honom ifrån mig hela tiden. Igår morse så ringde dom in honom så han fick jobba 11-18 då bestämde dom också att han skulle jobba 11-18 även idag men imorse så ringde dom och bad honom komma in 10 istället, alltså hann vi inte mysa på morgonen utan jag fick bara en snabb hejdå-puss :-( I-landsproblem jag vet... Vi är såklart jätte glada över att Palmis har jobb men det är svårt när man är van att vara tillsammans varje dag hela tiden att plötsligt inte få träffas flera dagar i rad. Fredag, lördag och söndag ska jag jobba så jag hoppas verkligen att Palmis är ledig imorgon så vi i alla fall får en dag ihop <3
Men det som verkligen gör mig förbannad är att när jag ska ut och gå med hundarna så SNÖAR det!!!! Eller snöblandat var det väl men ändå, nu ska det ju vara vår! Detta ledde till att både jag och Tindra var genomblöta och frusna efter våran lite längre promenad... BLÄ!GE MIG SOMMAR!!!

Hjälp!

Ett dilemma har uppstått och jag behöver hjälp. Jag har precis som alla andra fått mina deklarationspapper och ska få tillbaka ca 9000 kr på skatten! Dock så har jag ett företag och för min inkomst där ska jag betala ca 1600 i skatt. Jag hade som krav för att vara med i företaget (med min pappa) att det inte skulle påverka min skatteåterbäring så därför ska jag få dom pengar som ska betalas in insatta på mitt konto. Nu har jag tre alternativ.

Alternativ 1: Jag tar pengarna för företagsskatten och handlar diverse nödvändigheter (t ex hundmat, Tindra och Hektor har synkat så båda två behöver ny mat precis nu. Tack liksom.) och får sedan 1600 mindre tillbaka i December.

Alternativ 2: Jag sätter in pengarna på mitt kapitalkonto och rör dom inte förens jag får min skatteåterbäring i December (hahahahahahahahahaha. Som om liksom.).

Alternativ 3: Jag sätter över pengarna till skatteverket och får mina 9000 tillbaka i en klumpsumma i December.

HJÄLP MIG!!!

Vår!

Gud vad härligt att våren äntligen kommit! Här i Köping så är det stålande sol och jätte varmt och skönt. Palmis är iväg och jobbar för första gången på nya jobbet idag, spännande! Ikväll blir det första simningen för Frodo också, vi får se vad han tycker om det.
Jag hade tänkt att vara duktig och städa med dammsugaren ville inte riktigt så jag la ner det. Tror jag ska plocka fram mina vår och sommarkläder som ligger nerpackade i en låda istället :-) Och så försöka få lite plugg gjort också såklart.

Bjuder på lite vårbilder från våran balkong :)
(Alla som är något har älghorn på balkongen)


Ännu en bra nyhet

Igår hämtade vi ut våra tentor i inköp och varuhantering och vi hade fått VG båda två!!! Vilket faktiskt är högsta betyg eftersom betygskalan går från U-VG ;)

Jaaa!!!!

Idag fick jag äntligen ett samtal ifrån Ica Kvantum här i Köping, jag har fått extrajobb och sommarjobb!!!! Dessutom så är det jätte fint och varmt väder ute (okej just nu regnar det men det är ändå ca 10 grader!) och i nästa vecka kommer förmodligen agilityhinderna ut på Köpingshundungdoms planer! Livet leker :-)

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en påskhelg i Västerås och Tullinge. Mycket god mat och godis har det bjudits på så nu rullar vi nästan fram. I veckan så blir det plugg och även besked ifrån Ica, håll tummarna för mig!

Glad påsk!

Nu ska vi snart iväg till Västerås för påskmiddag och imorgon ska vi till Tullinge för påsk/födelsedagsmiddag, vi hoppas på många välfyllda påskägg!
På röntgen tidigare i veckan så fick vi veta att Frodo har förkalkningar mellan några ryggkotor. Det blir simning en gång i veckan i två månader framöver så hoppas vi att det blir bra...
Glada nyheter fick vi igår, Palmis blev erbjuden jobb på en outdoor butik i Västerås! Deltidsanställd blir han då så det är jätte roligt! Nästa vecka får jag veta hur det blir med sommarjobb och extrajobb på Ica så vi hoppas på tur där med.
Nästa vecka så ska vi även komma igång med agilityträningen, mycket efterlängtat!
Här kommer lite bilder på när Hektor och Frodo busar, nu vill jag se bilder på Jackson Sofie!!

Nu tjatar Palmis och säger att jag måste packa... Så jag avslutar med en bild som Palmis tog när jag packade inför 20års festen ;-)


RSS 2.0