Stora heeler specialen

I lördags så var vi iväg till stora heeler specialen som är lancashire heeler klubbens officella utställning. På uppsala bk var utställningen och vi började åka 05:30 för att komma fram i god tid. Och tur var väl det eftersom Hektor till en början var helt galen och stressad av det nya stället med massor främmande människor och hundar, han skällde ut sin egen uppfödare när hon kom gåendes med massor packning :-P
Jag var rätt orolig för hur det skulle gå i ringen, skulle han attackera dom andra hundarna och bita dommaren? Nja riktigt så illa var det väl inte men orolig var jag. Men han hann lugna ner sig och när vi gick in i ringen så var han bara lite ofokuserad och ville busa med dom andra hundarna. Resultatet blev ett första pris, HP och en andra placering i klassen. För er som är intresserade så fick han den här kritiken:
Well constructed maskuline puppy well schooled show men who took an intresst in all arround him, strong head, exellent bone, good neck + tepline assiative mover, very well handled, splended coat + body gain tail carrige spoils outline a little.
Av uppfödaren så fick vi massor med lovord också, det enda negativa är hans svans som är ful :-P Men, men ingen är perfekt!


RSS 2.0