Careful what you wish for?

Bara för att jag skrev att jag hoppades på regn så kom det såklart :-P Nu har vi ösregn och åska här men det känns mest härligt faktiskt!


Mina smultron blir glada om inte annat :-)


Lilleman måste såklart ut på ballen och kolla läget ;-)

Man ska inte klaga på värmen...

...men man orkar ju verkligen inte göra något när det är runt 30 grader ute och bara några få grader kallare inne. Jag är dock väldigt tacksam för att jag jobbar i en mataffär med kyl- och frysdiskar som gör att det inte blir allt för varmt. Jobba är någonting som jag gjort väldigt mycket på sista tiden och som jag även kommer fortsätta göra några veckor till. Frövi tävlingen är den enda vi ska på i år som det ser ut nu. Jippie liksom. Och inte nog med det att träna agility lär vi inte heller göra eftersom
1. Det är så sjukt varmt att jag svimmar bara jag tänker på att springa runt mitt ute på en plan i solen. För att inte tala om mina stackars hundar som mest ligger och flåsar under sängen för att det är så varmt.
2. Eftersom det inte går några bussar så är jag beroende av min privata chafför och han jobbar en hel del han också.
Det bästa vore ju att träna mitt i natten men eftersom agilityplanen ligger bredvid ett bostadsområde så får man inte träna efter klockan 21. Vi får helt enkelt hoppas att det regnar snart.

Men det finns ändå något att se fram emot, om lite mer än 2 veckor så har Palmis 20 års fest och det verkar som att både den ena och den andra hade tänkt komma. LYCKA!


En bild från förra året när jag badade. Jag badade faktiskt iår med för typ en vecka sen. Eftersom det var i samma bikini från samma båt så kändes det onödigt att ta en ny bild när enda skillnaden är att jag vägde mindre för 1 år sen. Det jag ville säga var att den här värmen får även världens största badkruka (jag) att bada.

Jaja

Jag SKA uppdatera ordentligt snart. Var bara en månad sen sist. Men eftersom jag har sommarlov så finns det ingen tid!
Kan ju berätta att jag fått svar från dom två sista tentorna jag skrev, godkänt på den ena och två små poäng ifrån godkänt på den andra. MORR! Jaja bättre lycka nästa gång.
Träna hund finns det inte så mycket tid till och när det finns tid så är inte min chafför hemma.

Nu ska jag äta. Tjing!

RSS 2.0