Snabb uppdatering

Riktigt kass är jag på att blogga men jag skyller på ett väldigt innehållsrikt liv (not).
En 20års fest i forshaga har det hunnits med sen sist och det var jätte kul och lyckad fram tills det kom dumma infödingar och förstörde men sånt är livet antar jag. Tack alla underbaringar för en trevligt kväll och fina presenter <3
Sen så var det hårdplugg inför tentan som var i fredagas och den kändes faktiskt jätte bra så jag håller tummarna för ett bra betyg. Just det fick svar på omtentan som jag skrev (den där jag trodde 20 poäng var godkänt fast det var 30) och hör och häpna jag fick exakt 30 poäng och klarade den! Väldigt oväntat.
I fredags så fyllde jag även år och gick på systemet för första gången efter tentan (skumpa blev det såklart) på eftermiddagen så skulle vi åka till stockholm för att fira mig i helgen men lilla bilen ville bara åka 6 mil sen la den av. Någon rem som gick av eller nåt. Som tur är så har jag en snäll pappa som kom och hämtade oss och bogserade bilen hela vägen hem till tullinge så Palmis kunde fixa bilen under lördagen. Det blev middag och fina presenter (gjutjärnsgryta och muffinsformar var favoriterna!) på kvällen. På lördagen så var det party med släkten och det var mycket trevligt. Söndagen ägnades åt att vara trött och ha ont i huvudet och igår så åkte vi tillbaka till köping.
Idag så sitter jag hemma och har börjat sätta igång med dom nya kurserna. Jag håller tummarna hårt för Frodo som ska in på röntgen idag också...Tenta-plugg pågår...

...återkommer när jag har tid!

Agility!

Nu när våren börjar komma så är jag så sjukt sugen på att sätta igång med agilityträningen. Jag håller på och försöker kolla upp ifall jag kan hyra ridhus här i Köping men det är väldigt dyrt att göra det själv... Men nån träning kan jag kosta på mig i alla fall ;)
Jag tänkte lägga upp dom tävlingarna som jag hade planerat och hoppats på att åka till iår så kanske det är någon som vill åka med? :)

17 april Lindesberg
8-9 maj Gävle
22-23 maj Avesta
11 juli Katrineholm
18-22 juli Fagersta
7 augusti Lindesberg
14-15 augusti Frövi
21 augusti Roslagen
28-29 augusti Sala
4 september Haninge
5 september Eskiltuna
19 september Sandviken
25-26 september Kumla


Vinterpromenad

Idag kom Palmis hem ifrån skolan och sa åt mig att klä på mig för vi skulle ut på promenad i det fina vädret. Jag hade suttit och pluggat framför datorn hela dagen så jag hade inte märkt att utomhus var det strålande sol. Sagt och gjort vi packade ihop en ryggsäck med kaffe och varm choklad och så köpte vi lite kakor på vägen till skogen. Väl framme i skogen så sattes vi oss på ett lämpligt ställe och fikade lite under tiden hundarna sprang och busa. Lite bilder blev det såklart!

Snygga Frodo.


Hektor följer efter sin idol.


Min snygging.


<3


Snömonster :)


Tok-race

Typiskt...

Idag skrev vi omtenta i organisation och ledarskap. Som alltid så försöker man räkna ut ungefär hur många poäng man kan tänkas få och på så sätt ifall man tror att man klarar den eller inte. Jag räknade ut att jag förmodligen skulle få över 20 poäng och kom ut och sa helnöjd till Palmis att jag trodde att jag skulle klara den. Vad sa då han? Att det krävdes 30 poäng för att bli godkänd... FAIL!Tyvär så är jag inte lika smart som jag ser ut...

Kors i taket

Senaste nytt: Frodo och Hektor har börjat leka!

Annars då. Idag var Madde ifrån klassen här och fikade lite och berättade om hur hon haft det i Vancouver, väldigt avundsjuka var vi! Blev såklart en hel del prat om skolan också. Sjukt men snart (okej ganska snart) har vi gått hela första året! Bara ett år kvar att kämpa på trots skoltrötthet ;-)
På torsdag ska vi skriva tenta, min sambo är jätte duktig och pluggar som tusan men jag har som vanligt svårt att komma igång. Så jag behöver många tummar och tår hållda för mig på torsdag för att jag ska klara det!


Tejpat öra

Den 13 mars är det dags för lillemans utställningsdebut och eftersom han i dagsläget har ett öra som står hela tiden och ett öra som skiftar lite så tog vi idag till åtgärder. Här är det snygga resultatet.

Väldigt snyggt om jag får säga det själv.

RSS 2.0