Att inte lära sig av sina misstag

Jag skulle laga lunch och sen ta tag i plugget men det gjorde jag inte. Jag visste mycket väl när jag skrev det förra inlägget att jag verkligen måste laga lunch direkt för annars skulle det bli såhär. Jag gör lite annat och sen plötsligt så är klockan tre, och då är det ju för sent för lunch. Sen blir klockan fyra och då blir jag hungrig, trött och grinig. Så jag letade upp en chokladkaka att äta. Nu är klockan snart sex och jag är riktigt jävla skit hungrig och har ingen ork alls i kroppen. Egentligen så brukar jag vänta med att laga middag så att den blir klar ungefär när Palmis kommer hem så vi kan äta tillsammans men idag tror jag att jag skiter i det för lagom tills han kommer hem så kommer jag ändå inte vara så trevligt middagssällskap. Vi som hade planerat att åka och handla mat innan middagen också. Haha inte en chans. Nej nu ska jag ta och sätta igång med maten och äta så jag är mätt och glad när karl kommer hem.

Jag är jätte duktig och gör matplanering så att jag inte ska strunta i lunchen för att jag inte kommer på nåt att göra. Annars så är det en klassiker, Palmis kommer hem från jobbet vid sju och då ligger jag och sover och är hungrig och grinig för att jag inte ätit någon lunch och jag har inte planerat någon middag. Det måste vara en dröm att bo med mig ;-)
Jag är ju så duktig egentligen...

Sätra Brunn

I helgen så var jag och Palmis iväg till Sätra Brunn för att fira att vi varit tillsammans i två år. Där har vi ätit gott och fått massage och badat i en varm pool. Helt underbart har vi haft det! Inte en enda bild tog jag och jag ångrar mig lite nu för det vore mysigt att se tillbaka på... Men, men man kan inte få allt :-) När jag fick halvkroppsmassage (rygg och nacke) så sa massören att jag var jätte spänd och skulle behöva några fler massager för att mjuka upp ryggen lite, inte mig emot så nu ska vi försöka hitta något bra ställe i Köping dit vi kan åka fler gånger. Tydligen så är det inte jätte bra för ryggen att sitta i kassan....
Tiden gick fort och nu är det plötsligt måndag igen. Palmis åkte till jobbet imorse men jag tog mig en sovmorgon. Jag ska nog ta och käka lite lunch men sen är det dags att dyka ner i plugget.

Galna hundar

Palmis är på jobbet och jag ska strax iväg därför så var jag ute en ordentlig promenad med hundarna imorse så de inte ska lida allt för mycket när dom får vara ensamma. Men jag vet inte om alla hundar är så eller om mina är knäppa men när jag kommer in med dom efter promenaden så blir dom helt galna! Dom springer runt i hela lägenheten, hoppar och busar i sängen och kastar leksaker överallt. Jag antar att dom går för korta promenader för att bli trötta och istället bara blir piggare, inte riktigt det som var meningen men...
Vet inte riktigt varför jag lägger upp en jätte suddig Iphone bild, men ni ser att hundarna inte direkt är stilla i alla fall ;-)

Alla hjärtans dag

Visst det är ett löjligt jippo kan man tycka. Men jag tycker alla hjärtans dag är mysigt ändå :-)
Innan Palmis åkte till jobbet så fick han en liten present, jätte töntiga kärleks checkar :-)
När vi handlade igår så kunde vi inte låta bli att köpa det här gulliga toapappret :-)
Lite (dyr!) choklad köpte vi med oss också, men den sparade vi till kvällen.
När Palmis var på jobbet så började jag baka morotskaka men upptäckte att vi inte hade ägg så de rivna morötterna åkte in i kylen. Mat-Tina har lärt mig att man inte ska ha plastfolie spänt över bunken utan det ska ligga över maten.
Jag gjorde glasyren också som man har på morotskakan, titta vad äcklig den ser ut... Och den luktar äckligt också. Första gången som jag bakade morotskaka så trodde jag att jag hade gjort fel för glasyren luktade så illa, men Palmis tyckte den var jätte god så tydligen ska den vara äcklig. Skumt.
Innan Palmis kom hem så duschade jag och tog på mig fina kläder. Och så tog jag på mig gulliga halsband med hjärtan såklart!
Jag tände ljus och gjorde det mysigt i vardagsrummet också.
Sen kom Palmis hem och gav mig jätte vackra rosor! <3
Palmis hade med sig ägg också så morotskakan blev klar!
Palmis tillagade oxfilé på bordsgrillen och det blev underbart gott!
Nu ska vi sätta på en löjlig romantisk film och sitta och kramas och pussas i soffan :-)
Mina tankar går till mina stackars föräldrar som nu är i varma Sir Lanka, stackarna svettas säkert och saknar minusgrader.
Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag!

Ensam hemma

Egentligen så skulle jag iväg på riktiga roligheter ikväll, det är nämligen party i Örebro med några viltare men framför allt Sofie och Linda! Dock så ville kroppen annorlunda och jag vaknade med feber och ont i halsen imorse... Jätte tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot en utekväll med delar av det gamla gänget <3
Istället så sitter jag nu själv (eller jag har ju hundarna) och kollar på melodifestivalen. Palm åkte till Örebro efter jobbet så honom träffar jag inte förens imorgon eftermiddag :-/ Men jag försöker att göra det bästa av situationen och tänder lite ljus och äter choklad, så nog överlever jag natten :-)

Shopping på outdoorexperten

Igår så åkte vi till Västerås på eftermiddagen efter att vi pluggat och varit duktiga. I början av veckan så gick mina kängor sönder så vi skulle kolla ut ett par nya, alltså åkte vi såklart till outdoorexperten :-)
Jag provade en rad kängor men jag hade för breda fötter hela tiden :-( till slut så lyckades vi dock hitta ett par som satt bra och som även ska fungera bra. Haglöfs Solid Lite Q heter dom ifall någon är intresserad och jag vill ha hjälp att bestämma färg sen ;-)
Efter att vi hittat ett par bra kängor så tittade vi runt lite också såklart (okej jag tittade runt Palmis känner redan till varenda produkt :-P) och då lyckades jag även hitta en fleecetröja och en regnjacka ifrån Haglöfs som var på rea, då blev jag väldigt nöjd eftersom jag behöver båda sakerna. Både tröjan och jackan är röda och det är lite spännande eftersom jag annars mest har svart men det ska bli kul med lite färg i livet också. Sen så köpte vi en kniv till bilen och limm till mina gamla kängor också så nu är dom tillfälligt lagade så jag kunde gå en ordentlig promenad idag.
På kvällen så åkte vi till Rickards pappa, Kadi och lillebror och åt lite middag i sällskap av en hel del andra släktingar, kul!
Nu vill jag ha lite hjälp att bestämma färg på kängorna. Det finns två färger, svart:
Och grön/gul:
Vilken är snyggast? Jag lutar åt dom svarta men samtidigt så tycker jag dom gröna är rätt fina dom med.

Vår! Typ...

Även om det snöade imorse (förträngt nu) så skiner solen nu och det känns verkligen som våren är påväg. Fågelkvitter och allt :-) Visst chansen är väl inte så stor eftersom det bara är början på februari men jag tänker ändå låtsas som att det snart är snöfritt på planerna och agilityhindrena kommer ut igen :-) Jag längtar så sjukt mycket tills det blir varmt igen och allt som kommer med det. Agility, examen, börja jobba och andra roliga saker som jag verkligen hoppas kommer hända.
Titta bara vilket underbart väder! :-D

RSS 2.0