Midsommarafton

Det absolut bästa med midsommarafton var att både jag och Rickard var lediga! Så vi började med att sova ut tillsammans och sen så åkte vi och handlade lite innan vi begav oss till Västerås och Rickards pappa. Där åt vi lite sill lunch och sen så började alla utom jag och lilla Patrik att förbereda inför kvällens grillning. Det var inte vad som helst som skulle grillas...
Utan en hel gris! En väldigt häftig upplevelse måste jag säga. Man skulle vrida på grisen och byta sida var femte minut så det var ett riktigt jobb (inte för att jag gjorde så mycket mer än att titta på...).
Jag och Rickard smet bak till baksidan också och plockade lite jordgubbar från jordgubbslandet, och där bak hittade Gimli något gott att tugga på.
Tydligen så hade Rickard hittat skallen i Forshaga och tagit med sig den och lagt på sin pappas baksida. Oklart vad det är han ska ha den till.
Efter typ hundra år så var grisen klar och kunde skäras upp!
Gimli och Inez fick varsitt öra men Inez var snabbare och bestämde sig då för att fråga Gimli om hon kanske kunde få hans...
Men det fick hon inte. Gimli gav örat fem av fem toasters och åt upp det helt själv.
Det blev en relativt tidig kväll för oss, jag skulle nämligen upp och jobba på midsommardagen. Men det var en mycket lyckad och trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Nu har man testat på helgrillad gris också ;-)

Liten blir stor

Det värsta med valpar måste väl ändå vara att de växer upp?

Gimli ca 9 veckor
Gimli ca 5 månader
Hmm... Verkar som att Palmis skägg växer lika snabbt som Gimli ;-)

Long time no see...

Det var visst ett tag sen jag var inne här och delad med mig av mitt liv. Jag skyller stenhårt på skolan såklart. Dock så är det en månad sen examen så jag får väl skylla på jobbet också ;-)
Okej detta har hänt sen sist:
Jag har fyllt 21 (hurra!).
Gimli har gått valpkurs, och har enligt rapporter varit mycket duktig.
Gimli har även ställts ut på årets border och blev där BIM valp!
Hektor har kastrerats, ingen direkt skillnad märks än men jag hoppas att det ska underlätta i tävlings/tränings sammanhang i framtiden.
Vi har tagit examen! Har bara lite att komplettera men är i stort sett klara.
Jag och Tindra var på kurs för Jenny Damm på Finnbogården, heeeeelt underbart var det! Vi lärde oss massor såklart.
Sen så har jag jobbat en hel del också. Och det var väl det hela i korthet kan man säga.
Snygga Gimli och snygga Palmen på årets border

RSS 2.0