Fördelen (?) med att ha hund

Idag regnar det. Det är inget litet futtigt duggregn utan ett regält regn som har hållit på hela dagen utan något större uppehåll. Hade man varit en normal människa så hade man stannat inne men eftersom jag är av typen hundmänniska så har jag varit tvungen att gå ut. Det är rätt skönt att tvingas ut ändå, när jag har på mig mitt regnställ så blir jag inte blöt och Jesper ligger i vagnen och slipper bli blöt han med tack vare regnskyddet. Han ligger och leker med sina leksaker och verkar tycka att det är rätt mysigt att lyssna på regnet som smattrar. Jag och Jesper får frisk luft, hundarna får en promenad och blir rastade, det är ju inte så illa att vara ute i regnet ändå.
 
 
Eller inte. Inte nog med att det regnar, det blåser också. Blåsten gör att det kommer in regn i min jacka via luvan och jag blir blöt om huvudet och halsen. Jesper gnäller för att han inte ser något när regnskyddet är på. Hundarna trivs i alla fall ute, men när vi kommer in så sprids den underbara lukten av blöt hund i hela lägenheten. Nej det är ingen idé att vara positiv, det är skitväder idag helt enkelt. Dessutom ska Rickard jobba hela helgen så det spelar ingen större roll att det är fredag idag. Blä.
 


 
Mvh/ Glad tjej 90

Dopet som blev ett bröllop

I lördags så var det dags för dop men när vi skulle gå in i kyrkan så hade vi en liten överraskning, jag och Rickard gifte oss också! Alla blev väldigt överraskde, framför allt våra föräldrar. Vi har velat gifta oss länge men inte riktigt haft ekonomi. Vi hade lite halvt på skämt pratat om att göra det samtidigt på dopet och jag sa att det vore kul att överaska alla med att spela "bröllopslåten" när vi går in, och så blev det! Det kändes smart att "passa på" när ändå släkten är samlad. Bröllopsfesten spar vi dock, förhoppningsvis så blir den av nästa höst. Det var i alla fall jätte kul att få dela dagen med släkt och vänner, tack alla ni som kom!
 
 


 
Bilden är tagen av min syster som ställde upp som fotograf, tack!

Förberedelser

Imorgon smäller det, då ska Jesper döpas! Vi håller på och förbereder för fullt och nu börjar det faktiskt bli lite nervöst. Vi hoppas i alla fall på en fin dag och på att allt i alla fall går hyffsat enligt planerna :-)


Jespers första tand!

När vi var i Västerås så bet Jeppe sin faster i handen och då upptäckte hon att han fått sin första tand! En liten sylvass som sitter i underkäken. Än så länge har han inte använt den på mig och jag hoppas att han fortsätter att låta bli...
 

En helg i Västerås

I helgen så var vi i Västerås och hälsade på. Rickard skulle jaga bock och jag och Jesper skulle umgås med Jespers farmor, extra farfar och faster. Det blev ingen bock för Rickard men jag och Jesper har haft det väldigt bra. Jesper fick bada badtunna med sin farmor, det var väldigt roligt tyckte han! Han skrattade och skvätte vatten och var allmänt gullig. 
 
 
 
 
På kvällen på lördagen så var det kräftskiva. Även om Jeppe inte fick smaka så var han med i gemenskapen.
 
 
Jag och Jesper var även hem till Jespers faster och hälsade på hennes lilla kattunge, sötchock! Kort sagt en väldigt bra helg.

Tack bästa syster

Stort tack till min syster som har fixat det nya utseendet på bloggen! (Det är även hon som har skrivit det förra inlägget...)

dagens sanning

Min syster är bäst i hela världen.

Sommaren

Sommaren kom och gick, lika fort som alltid. Den har innehållit besök i Västerås och Göteborg, grillkvällar, festligheter, långa promenader, lite sol och många lata dagar. Helt underbart för att sammanfatta. Den är dock inte slut än, nästa vecka så är det dop!
 

RSS 2.0