Frövi dag 2

Tindra skötte sig super i agilityloppet vilket ledde till en 3e placering och pinne idag igen! I hopploppet var hon dock helt slut så där blev det en disk. Hel nöjd är jag efter helgen. två pinnar är ju inget att klaga på!
Frövi dag 1

Varmt var det idag vilket ledde till sega hundar men de skötte sig ändå! Först var det jag och Tindra som körde agilityklassen, farten var inte på topp men hon lyssnade kanon och tog kontaktfälten bra. Nollade blev vi. Sen var det Palmis och Tosca, de skötte sig strålande genom hela loppet förutom att Tosca hoppade av för tidigt och rev ett hinder. Tyvär 5 hinderfel och lite tidsfel. I hoppklassen så var det bara jag och Tindra som körde och nu var hon seg men lyssnade och skötte sig ändå. Jag råkade missa lite i min handling så jag hamnde fel vid slalom vilket ledde till att hon gick ur sista porten så det blev 5 fel och tidsfel.

Resultatet blev:
Tindra agilityklass: 4e placering och pinne!
Tosca agilityklass: 19e placering
Tindra hoppklass: 8e placering


Uppdatering

Nu har vi lämnat Göteborg efter en helt underbar vecka. En natt sov vi ute på Rörö där vi hälsade på min släkt annars tillbringade vi alla nätter hos Malin. Under veckan så har vi shoppat, gått underbara promenader på Rörö, gått på Liseberg och sist men inte minst besökte vi kennel Tanspots. Och vilken kennel det var! När jag läste igenom hemsidan så tyckte jag att det verkade som en jätte bra kennel men när vi var där så blev vi ändå posetivt överraskade. Så förhoppningsvis så blir det en liten valpis i början på december annars blir det någon gång nästa år. Håll tummarna!

Göteborg

Just nu så befinner sig jag och Palm i Göteborg. Vi ska träffa kompisar, släkt och även hälsa på en kennel i veckan. Uppdatering kanske kommer :P


RSS 2.0