Forshaga!

Då bär det snart iväg till Forshaga igen, eller tåger går 14:30 så ett litet tag kvar :P Innan dess ska jag hinna packa också och som vanligt så blir det fler grejer med tillbaka än hit... Den här gången så har det både varit shopping och födelsedagskalas så det blev lite grejer. Jag ska även låna med mig mammas minidata så jag alltid kan ha en data till hands i skolan ;) T ex kan jag ju nu sitta och plugga annat på biologin :P

Nu ska jag äta lite mackor, värmde upp frukosten med lite tårta men känner att jag vill ha riktig mat med.

Slut på praktik

Så var sista dagen gjord på den sista praktiken på hundsportgymnasiet. Under veckan så har jag fått sett på både en kursstart och en avslutning. Jag har även hunnit med att träna lite själv med Tindra. Lydnaden har gått bra, det har varit mycket glädje och arbetsvilja snarare än perfektion men förhoppningsvis så ska vi lyckas snygga till det snart också. Årets första agilityträning har jag också hunnit med och där var det glädje, fart och övertaggning. Dock så jobbade Tindra på bra och hade inte glömt allt för mycket :)
Nu ska jag försöka mig på att fixa en hemsida till mig och Tindra, får väl se hur det går...

Stackars...

Idag är det synd om lilla Tosca. Dagen började konstigt med ingen frukost men sedan blev hon på bättre humör när hon fick följa med matte själv ut! Dock var det inget roligt som hände utan hon fick åka till veterinären där hon fick en spruta så hon tuppade av och vaknade senare upp 2 tänder fattigare. Tandstenen var också borta och klorna så korta att det värkte i tassarna. Nu vill hon bara ligga på soffan och gnälla för sig själv så alla verkligen förstår hur synd det är om henne. Hon tappa dock masken lite när det var matdags då hon plötsligt blev mycket piggare men nu är det dags för promenad och jag har en känsla av att det kommer vara mycket synd om min lilla sessa när hon tvingas att gå.


Underbart!

Ojoj vilken härlig dag det var idag! Solen sken och Tindra var på världens bästa humör. Vi var ute och tränade lite uppe vid praktiken och vilken arbetsglädje hon hade! Även om allt inte var så bra gjort så var hon så glad och även fokuserad, när jag gick ifrån henne under läggande under gång så sprang det förbi en hare men inte rörde hon en fena! Riktigt roligt när man får känna på sån glädje :)


Skendräktig är hon dock, hon hittade en "bebis" i butiken på praktikplatsen som hon kom in med, en liten blå elefant. Dock så lyckades jag göra om den till rolig belöning under träningspasset sen så jag tror inte hon är helt förlorad än. Imorgon är det dags för veterinären för Tosca och ta bort tandsten och korta ner klorna lite. Lite nervös är jag allt inför sövningen men jag hoppas det går bra...


Nu kör vi!

Snart är det dags att börja tävla agility igen och såhär ser sommarens planer ut hittils:

24/5 Inofficiell tävling i Kristinehamn. 2 öppna agilitylopp och 2 öppna hopplopp.
3/7 Officiell tävling i Skutskär. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.
4/7 Officiell tävling i Skutskär. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.
5/7 Officiell tävling i Skutskär. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.
15/8 Officiell tävling i Frövi. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.
16/8 Officiell tävling i Frövi. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.
22/8 Officiell tävling i Nynäshamn. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.
23/8 Officiell tävling i Nynäshamn. 1 hopplopp och 1 agilitylopp.

Hittils blir det 4 inofficiella lopp och 14 officiella. Förhoppningsvis så byggs det på så småningom!


Bästisar i solen

Dagen innan Linas utställning så var jag, Madde och Sandra nere i stallet och badade och fixade hundarna. Sen gick vi ut och satte oss i det fina vädret lite och Tindra passade på att sola med sin bästis Sannie :)


5 år!!!

Stort grattis till min älskling som blir 5 år idag!!!


RSS 2.0