Hemmadag

Jesper fick vara hemma från förskolan idag, han var lite risig i magen igår och på morgonen idag så vi tänkte att det är lika bra att han får stanna hemma om det skulle vara nåt. Men det var det inte och det är väldigt skönt eftersom vi åker till göteborg imorgon! 
Jag passade på att steka pannkakor till lunch som jag varit sugen på i flera dagar, alltid bra med barn att skylla på när man vill äta nåt gott :-)

När tre blir fyra

Även om mer än halva tiden har gått så känns det overkligt att skriva, att om allt går vägen så blir vi fyra i januari/februari. Tänk att det ligger en liten lillasyster i min mage och sparkar, helst på min kissblåsa när jag är kissnödig. Det har inte varit lätt, under ca 10 veckor så var jag helt däckad i extremt graviditetsillamående. Jag låg ner nästan hela dagarna och kunde knappt göra någonting. Hela sommaren försvann och allt vi hade planerat fick ställas in. Men det blev bättre. Nu är illamåendet i princip borta och jag kan njuta av den lilla som sprattlar runt i magen. Tänk att det inte spelar någon roll att det är andra graviditeten och att det händer flera gånger om dagen, varje gång lillasyster sparkar i magen så kan jag inte låta bli att le. Det går så mycket fortare den här gången än med Jesper, det kommer bara säga poff så är hon här! <3
 
 
 
 
 

RSS 2.0