Förberedelser

På fredag så åker vi neråt i landet för att på lördag hämta upp Rickards lilla border terrier Gimli. Vi är jätte pirriga och förväntansfulla även om vi ännu inte riktigt insett att det ska flytta in en liten till. Igår så gjorde vi den sista inhandlingen och idag så har jag rotat fram några av Hektors gamla valpsaker så nu har vi allt framme och är redo!
Det som vi köpt nytt är tuggben, en liten kamptrasa, en boll, en groda och sen så fick vi en bok för alla papper av Hektors uppfödare på utställningen i november. Saker som Gimli får ärva är ett tyghalsband, ett läderhalsband, ett litet flexikoppel, ett läderkoppel, en sele med koppel (som Hektor aldrig använt för han var för stor när vi hämtade honom...) och en boll. Sen så har vi även köpt en biabädd, en filt och skål också som inte är med på bilden.
När vi var på djurmagazinet igår så tittade vi även på en krocksäker halvhög hundbur till bilen. Vi har nästan helt bestämt oss för att det blir två sådana bredvid varandra i bilen, det som är så bra är att när dom är halvhöga så får man plats med saker ovanpå och när man ändå har små hundar så behöver man inte direkt så jätte höga burar ;-) Vi ska kolla upp lite med mått och sånt så att det passar bra och vi får in annat också men den kändes riktigt bra den buren!

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad kul! Tror det kommer gå kanon för er ute på tävlingsbanorna :D Jag kommer nog inte heller iväg till utställningen i Järbo, men den i augusti känns det inte som man kan missa, den brukar alltid vara så rolig och så många heelerfolk där. Har du funderat något på att använda honom i avel? Han verkar så fin! :)Spännande det ska bli att få läsa om den lilla valpen ni tar hem, grattis till nytillskottet :D

2011-03-04 @ 19:08:10
URL: http://ultunae.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0